Грбот на Република Македонија – тема за дилема


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Tamara
Автор: ХАЕМУС
Опис: Предавање на тема „Грбот на Република Македонија – тема за дилема“ организирано од Центарот за научни истражувања и промоција на културата „ХАЕМУС“, на 18.11.2013 год.
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 485
Рејтинг: