Светското наследство во рацете на младите

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Tamara
Автор: Министерство за култура, Национална комисија на УНЕСКО
Опис: Образовно наставно помагало со упатство за наставници
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 378
Рејтинг: