ДенариПрикачен од: Ирина Шумадиева
Автор: Метаморфозис
Опис: Кратко анимирано видео за македонските пари
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Видео
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 584
Рејтинг: