The Indian Summer Festival


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Марија Петреска Китаноска
Автор: Марија Петреска Китаноска
Опис: Информации за фестивалот Индиско лето.
Област: Општествени науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Англиски
Тип на ресурс: Веб-сајт
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Користи го ресурсот, но не менувај го
Број на преземања: 338
Рејтинг: