Formativno ocenjivanje u uslovima nastave na daljinu

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Prezentacija o formativnom ocenjivanju u uslovima nastave na daljinu.
Predstavljena 20. maja 2021. godine na vebinaru „Formativnom ocenjivanju u uslovima nastave na daljinu“.

Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Други јазици
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 472
Рејтинг: