Формативно оценување во услови на настава на далечина

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Александра Блажевска
Опис: Презентација за формативно оценување во услови на настава на далечина. Презентирана на 20 мај, 2021 година, на вебинарот „Формативно оценување во услови на настава на далечина“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 48
Рејтинг: