Ефекти од нарушување на приватноста

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Презентација за ефектите, ризиците и слабостите од потенцијални нарушувања на приватноста. Презентирана на 22 април, 2021 година, на вебинарот „2.0 - Заштитете ја вашата приватност онлајн“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 135
Рејтинг: