П.И.Чајковски „Детски албум“ во цртани филмови


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Лариса Жулина-Митовски
Автор: Лариса Жулина-Митовски
Опис: Интерактивна презентација по предметот музичко образование за VII одделение. НАСТАВНА ТЕМА НА НАСТАВНАТА ПРОГРАМА:
СЛУШАЊЕ МУЗИКА
НАСТАВНА СОДРЖИНА:
„Детски албум“ од П.И.Чајковски
Област: Уметност
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Истражување
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 119
Рејтинг: