Teorema e Pitagorës

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Ramiz Iljazi
Автор: Ramiz Iljazi
Опис: Njësi mësimore për klasën e 9
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Албански
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 120
Рејтинг: