Sigurno dijeljenje i korišćenje dokumenata na internetu

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Prezentacija o sigurnom dijeljenju i korišćenju dokumenata na internetu u kontekstu online nastave. Predstavljena je 28. januara 2021. godine, na webinaru „Sigurna i privatna online nastava“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Други јазици
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 196
Рејтинг: