Nejasne linije – šta je privatno, a šta javno na internetu

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Prezentacija o privatnosti na radnom mestu, u kontekstu online nastave. Predstavljena je 09. februara 2021. godine, na webinaru „Privatnost u online nastavi“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Други јазици
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 112
Рејтинг: