Проценти - предизвик (6 одд)


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Автор: Силвана ЈБинова
Опис: Интерактивен квиз за утврдување на знаења поврзани со цели за проценти од наставна програма по математика за 6 одд.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 98
Рејтинг: