Споделување ООР и поддршка на заедницата на едукатори

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Презентација за споделување на отворени образовни ресурси и поддршка на заедницата на едукатори. Презентирана на 23 февруари, 2021 година, на вебинарот „Создавање и споделување отворени образовни ресурси“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 141
Рејтинг: