Што е приватност, и колку е таа важна во образовниот процес?

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Metamorphosis Foundation
Автор: Metamorphosis Foundation
Опис: Презентација за приватноста во контекст на онлајн настава. Презентирана на 09 февруари, 2021 година, на вебинарот „Приватноста во онлајн наставата“.
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Неформално
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 161
Рејтинг: