Наставен час: Мерење на моторички способности кај учениците


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Ангелче Гушев
Автор: м-р Ангелче Гушев
Опис: Наставен час: Мерење на моторички способности кај учениците
https://www.youtube.com/watch?v=D-caUg60f2c
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Средно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 316
Рејтинг: