3Д форми

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Малина Петреска
Автор: Малина Петреска
Опис: наставен лист: препознавање, опишување, именување на 3Д форми
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 290
Рејтинг: