Онлајн -тест „Најпознатите композитори на класична музика“


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Лариса Жулина-Митовски
Автор: Лариса Жулина-Митовски
Опис: Креативен час по музичко образование кајшто учениците низ решавање на онлајн- тестот „Најпознатите композитори на класичната музика“ реално ги проценуваат своите знаења по предметот и на тој начин се самооценуваат.
Област: Уметност
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 213
Рејтинг: