ОЦЕНУВАЊЕ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Споредби во начините на оценување некогаш и денес. Не ги зедов во предвид неубавите примери на оценување, кои и колку убави зборови да одбереш - не се убави. За тие начини на оценување потребни се јавни дебати, а за на хартија, како во албумот со спомени - исклучиво најубавото од нас.
Се надевам дека ресурсот ќе е од помош на сите наставници.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Истражување
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 253
Рејтинг: