Нерутински проблеми во настава по математика во основно образование

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Автор: Силвана ЈБинова
Опис: Труд од семинарот Математика и примени кој содржи задачи - нерутински проблеми во настава по математика.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Белешки за предавање
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 219
Рејтинг: