8 одд. Алгебра-Escape room


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Снежана Златковска
Автор: Снежана Златковска
Опис: Решавање на проблеми преку една несекојдневна ситуација од. учениците се поставени во улога на детективи за да ја откријат потребната лозинкан и ја отворат вратата.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Високо
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 208
Рејтинг: