Е-УЧЕЊЕ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Тема, совети и туторијали, кои никогаш не можат да застарат. Особено во овој петиод е потребно секој да си има и уредува свое катче на интернет. Одличен за промоција, соработка, водење дневници и портфолија, заедничко уредување и др. Која платформа и да одберете, нема да зажалите. Се е сведено на лесно уредување и доболно голем бесплатен простор особено за наставници и ученици.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 207
Рејтинг: