Со геометриски трансформации до интересни шаблони

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Автор: Силвана ЈБинова
Опис: Ресурс за активност за проучување на геометриски трансформации и својства на 2Д форми преку Моире интерферентни шаблони.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Белешки за предавање
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 179
Рејтинг: