Дигитален отпечаток - квиз


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Маја Виденовиќ
Автор: Маја Виденовиќ
Опис: Kahoot квиз - дигитален отпечаток
Област: Технички науки
Предмет: Информатика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 187
Рејтинг: