Мерни единици (Тарзија)

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Автор: Силвана ЈБинова
Опис: Ресурс за утврдување на знаења за претворање на мерни единици (соодветна за 6 одд.) преку примена на техника Тарзија и кратко упатство за оваа техника и нејзини варијации.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 150
Рејтинг: