„Паметни“ венецијанерки

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Валентина Степановска Андонова
Автор: Валентина Степановска Андонова
Опис: Проект иновација, креиран со ученици членови на физичката секција од ОУ "Даме Груев" - Битола
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Истражување
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 273
Рејтинг: