Силите можат да го променат обликот на предметот

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Валентина Степановска Андонова
Автор: Валентина Степановска Андонова
Опис: Нова наставна содржина од темата "Сили и движење" Осмо одделение.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 272
Рејтинг: