Тотална рефлексија

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Валентина Степановска Андонова
Автор: Валентина Степановска-Андонова
Опис: Нова наставна содржина од темата "Светлина" осмо одделение.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Предавање
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 165
Рејтинг: