Сетило за вид

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Дополнителен материјал за тие ученици што сакаат да знаат повеќе за сетилото за вид
Биологија- 8 одделение
Тема 1 , час бр.4. Рецептори за светлина
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 51
Рејтинг: