Извештај од истражување

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Образец за извештај од истражување според научниот метод. Може да се искористи за секое истражување од природните науки.
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 55
Рејтинг: