Тест за 5 одд.Тема5- Животен циклус на растенијата

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Тест за 5 одд. по предметот Природни науки за тема бр.5 - Животен циклус на растенијата
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Документ за преземање
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 43
Рејтинг: