Екологија - Истражување

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Биљана Илиева
Автор: Биљана Илиева
Опис: Дали „зелените“ детергенти
се помалку токсични
од конвенционалните детергенти
Истражување од областа на екологијата со сите чекори на научен метод
Област: Природни науки
Предмет: Биологија
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Истражување
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 168
Рејтинг: