Запишување на големи и мали броеви - лекција


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Силвана ЈБинова
Автор: Силвана ЈБинова
Опис: Интерактивна лекција за запишување на големи и мали броеви во стандардна форма во која во себе вклучува и краток квиз.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Интерактивен материјал
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 161
Рејтинг: