Математичка соба -escape room

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Адријана Тодорова
Автор: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивна презентација,математичкаи гра во која за да излезат учениците од собата треба да решат неколку задачи.
Област: Природни науки
Предмет: Математика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 213
Рејтинг: