Запознавање на повратни и неповратни промени


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Андриана Димитров
Автор: Андриана Димитров
Опис: Лекција по Природни науки за VI одд. и квиз за проверка на знаењата. Квизот дава известување за колку време ученикот го решил, кои се негови точни, а кои се грешни одговори .Има можност да се игра неограничен број пати и да се натпреварува со други ученици кои се регистрирале.
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 89
Рејтинг: