Квиз за главни реченични членови


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Марија Пискачева
Автор: Марија Пискачева
Опис: Проверка на знаењата за главни реченични членови
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Друго
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 157
Рејтинг: