Струјно коло
Прикачен од: Aleksandra Andonoska
Опис: Презентацијата беше дел од обуките за наставници за адаптираните наставни програми по природни науки од ...
Област: Природни науки
Топење - второ одделение, час 27
Прикачен од: Aleksandra Andonoska
Опис: Презентацијата беше дел од обуките за наставници за адаптираните наставни програми по природни науки од ...
Област: Природни науки
„Раскази“ - Л.Н.Толстој, обработка на лектира
Прикачен од: Aleksandra Andonoska
Опис: Prezi - презентацијата овозможува часот да биде динамичен и поинтересен за учениците. Внесените слики, цртани ...
Област: Друга
Предавање: Религиски континуитети на територијата на Македонија – од неолитот до 21 век
Прикачен од: Tamara
Опис: На 20 февруари, со почеток во 19:00 часот во City Hall, се одржа предавањето „Религиски континуитети на територијата ...
Област: Општествени науки
Грбот на Република Македонија – тема за дилема
Прикачен од: Tamara
Опис: Предавање на тема „Грбот на Република Македонија – тема за дилема“ организирано од Центарот за научни ...
Област: Општествени науки
Знаци и броеви
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Работилница: Од цртежи до знаци и броеви. Од историја на математика...
Област: Општествени науки
Bloget
Прикачен од: Дона Џамбаска
Опис: 1. Ç’ËSHTË BLOGU Ç’është në të vërtetë blogu? Disa karakteristika kryesore (boksi) Blogosfera Bloget – paraardhëse e mediumeve të reja Llojet e blogeve 2. HISTORIATI Bloget e para ...
Област: Технички науки
Римски броеви
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Лекција за римските броеви, од историја на математика.
Област: Друга
Teorema e Pitagorës
Прикачен од: Ramiz Iljazi
Опис: Është një prezantim i mësimit të teoremës së Piatgorës në klasën e VII si dhe zbatimi i Power Pointit në mësim.
Област: Природни науки
Тутун
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Лекција за тутунот, низ историја...
Област: Природни науки
The First Thanksgiving
Прикачен од: Марија Петреска Китаноска
Опис: Приказна за првиот Ден на благодарноста
Област: Општествени науки
Mondays
Прикачен од: Марија Петреска Китаноска
Опис: Вовед во активност
Област: Општествени науки
Love story in an honest manner
Прикачен од: Марија Петреска Китаноска
Опис: Вовед во прилози за начин
Област: Општествени науки
Пасив
Прикачен од: Марија Петреска Китаноска
Опис: Презентација за учење на пасив.
Област: Општествени науки
Индиректен говор
Прикачен од: Марија Петреска Китаноска
Опис: Едукативна презентација на Prezi за индиректниот говор на англиски јазик.
Област: Општествени науки
<<Почетна . . . . . . . . . . . . . . . . . . <Претходна 21 Следна>