Љубовта има исто значење на секој јазик – проектна активност
Прикачен од: Зорица Милкова
Опис: Проектна активност преку која учениците со истражување и користење на Google Translate пребаруваа како се пишува и ...
Област: Уметност
Изработка на воз со диви животни
Прикачен од: Соња Спанџова
Опис: За подобро меморирање на причините поради кои животните се чуваат во Зоолошките градини, може да се изработи ...
Област: Природни науки
Еко плакат
Прикачен од: Соња Спанџова
Опис: Обработка на „Еко песна“ и изработка на плакат
Област: Друга
MBLEDHJA,ZBRITJA,SHUMËZIMI DHE PJESTIMI I THYESAVE
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Mbledhja,zbritja,shumzimi,pjestimi i thyesave
Област: Природни науки
Test -Matematikë kl.V tremujorshi i dytë
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Test -Matematikë
Област: Природни науки
METODA E GJETJES SË NUMRIT NGA THYESAT E RREGULLTA DHE JO TË RREGULLTA
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Metoda e gjetjes se numrit nga thyesa
Област: Природни науки
METODA E KONVERTIMIT TË THYESAVE NË PËRQINDJE
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Konvertimi i thyesave
Област: Природни науки
METODA E KONVERTIMIT TË PËRQINDJES NË THYESË
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Konvertimi i thyesave
Област: Природни науки
METODA E SHNDËRRIMIT TË THYESËS SË PËRZIER NË THYESË TË RËNDOMTË
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Shndërrimi i thyesave
Област: Природни науки
Numri decimal në formë të thyesave me numra të përzier
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Numra decimal
Област: Природни науки
Zbritja e thyesave me emërues të ndryshëm
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Zbritja e thyesave
Област: Природни науки
Mbledhja e thyesave me emërues të ndryshëm
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: Mbledhja e thyesave
Област: Природни науки
Krahasimi i thyesave me emërues të barabartë
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: thyesa
Област: Природни науки
Paraqitja e pjestimit si thyesë
Прикачен од: Zekirja Latifi
Опис: skema per pjestim dhe thyesë
Област: Природни науки
Конвертирање на текст со Pixton
Прикачен од: Бисера Толова
Опис: Pixton comics е апликација за креирање на стрипови и истата нуди можност да работите во офлајн како и онлајн. ...
Област: Друга
Alphabet letters
Прикачен од: Бисера Толова
Опис: Изучување на англиската азбука со помош на хартиени наракавички за секоја буква. Секој пар од наракавичките ...
Област: Друга
Приказна во 12 слики
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Растење и развивање на растенијата.
Област: Природни науки
Користење на wiki при рефлексијата и самооценувањето на учениците
Прикачен од: Ѓорѓина Димова
Опис: Како може да се користат вики страниците и poll-daddy.com
Област: Друга