Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra

Википедија – презентација и прирачник

Кога се зборува за отворени образовни ресурси, еден од најважните проекти во оваа област е проектот на отворената енциклопедија, Википедија. Обемот на знаење, информации, содржини од речиси сите области на науката, историјата, технологијата, популарната култура, и други, ја правата Википедија уникатен проект со нерпоценливо значење од глобален карактер. [Прочитај повеќе…]

Википедија како образовен ресурс

Што е Википедија?

Википедија е онлајн енцклопедија изработена од волонтери кои работат на изработка на енциклопедии на различни јазици. Сите содржини на Википедија се лесно достапни и се за слободна за употреба. Главната мисија на проектот „Википедија“ е собирање човеково знаење на различни јазици, со што се олеснува достапноста на знаењето. Исто така се промовираат принципите дека знаењето треба да е бесплатно, слободно и лесно пристапно до секого. [Прочитај повеќе…]