За апликацијата


За потпишување на Декларацијата за Отворени Образовни Ресурси, потребно е да го пополните формуларот во делот Потпиши и да го испратите. Откако ќе го испратите формуларот, ќе добиете email порака со линк за потврда. Доколку некој ви ја препорачал декларацијата, потребно е да ја наведете и неговата email адреса во назначеното поле, при што, за да се појавите во листата на потписници ќе биде потребно преку пораката за потврда на имејл, вие да се согласите дека ја потпишувате, но и личноста што ве препорачала да ја потврди информацијата. Со ова, секој препорачан потписник на Декларацијата за ООР ќе добие персонализиран промотивен материјал за Декларацијата за ООР.


Декларацијата може да ја потпишете и преку мобилната, Android апликација, која што може да ја превземете на следната локација.

Get it on Google Play