Едукативни презентации на Prezi


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Интересни едукативни презентации
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Презентација
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 763
Рејтинг: