Набљудување на карактеристиките на годишното време есен


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Мери Нолчева
Автор: Мери Нолчева
Опис: Онлајн книга креирана со визуелна поддршка за годишното време есен, адаптирана за ученици од аутистичниот спектар на нарушување.
Област: Природни науки
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Учебник
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 15
Рејтинг: