Драматизација за Нова година

Преземи го ресурсот
Прикачен од: Соња Спанџова
Автор: Соња Спанџова
Опис: Новогодишна драматизација
Ликови - пет девојчиња и четири момчиња
Област: Друга
Предмет: Друго
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Друго
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 520
Рејтинг: