ФИЗИКА ЗА ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Наместо збирки задачи и работни тетратки.
Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Друго
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 348
Рејтинг: