Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
Оперативен, тематски и глобален план по фзика за 8/8


Линк до ресурсот: Ресурс
Прикачен од: Аида Петровска
Автор: Аида Петровска
Опис: Годишен глобален план, тематско планирање,оперативни планови, функционални и наставни ливчиња по физика,
прилагодливи за современата настава со додавање на ИКТ компоненти (апликации од училишните компјутери - разни симулации, како и оние што ни се достапни по интернет страниците (http://phet.colorado.edu/mk/simulation/capacitor-lab, http://skoool.mk/fizika, http://aidapetrovska-fizika.blogspot.com/ и др.)

Област: Природни науки
Предмет: Физика
Ниво на образование: Основно
Јазик: Македонски
Тип на ресурс: Вежби и задачи
Формат: Текст или комбиниран ресурс
Лиценца: Целосна слобода, само наведи го авторот
Број на преземања: 381
Рејтинг: