Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra

Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home/bewman/webapps/oer/wp-content/plugins/oerplugin/templates/resources_display_all.php on line 103 and defined in /home/bewman/webapps/oer/wp-includes/wp-db.php on line 1246
РЕШЕНИ ЗАДАЧИ ОД НАТПРЕВАРИ ПО ФИЗИКА
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Збирка од 140 задачи
Област: Природни науки
Земја - активна планета
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: ООУ "Димитар Миладинов" Општина Центар - Скопје
Област: Природни науки
ПАРОВИ НА ПАЈАЦИ НА ДЕЛИТЕЛИ
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивен работен лист за одредување на заедничките делители на два броја преку„ парови од пајаци“.
Област: Природни науки
СОБИРАЊЕ НА ДЕЦИМАЛНИ БРОЕВИ
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивен работен лист за собирање на децимални броеви. Задачата е поставена во вид на игра, во која треба ...
Област: Природни науки
ПРИЗМИ
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивен работен лист за призми.
Област: Природни науки
Пајак на делители
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивен работен лист во кој учениците вежбаат парови делители.
Област: Природни науки
ЗАЈАЦИ И КАФЕЗИ (НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК)
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Видеото еднаш како ресурс е објавено на англиски јазик, ова е македонската верзија. Во него на почетокот се ...
Област: Природни науки
МАТЕМАТИКА, ЗДРАВЈЕ И КОДИРАЊЕ
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Интерактивна презентација инспирирана од настанот Математика, здравје и кодирање одржан по повод ...
Област: Природни науки
ЗАДАЧИ КРЕИРАНИ ОД УЧЕНИЦИ
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Мини збирка од задачи кои уќениците ги креираа врз основа на продуктите кои ги добија од проектот СЛАТКА ...
Област: Природни науки
ГЕОМЕТРИКО И ГЕОМЕТРИКА
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Проект во кој учениците изработуваат кукли од 2Д и 3Д форми и поставуваат прашања за нивните својства
Област: Природни науки
СЛАТКА МАТЕМАТИКА
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Проект во којшто учениците изработуваат слатки во форма на геометриски тела
Област: Природни науки
МНОЖЕЊЕ НА ДЕЦИМАЛНИ БРОЕВИ
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Презентација во која е опишан методот играње улоги како пчелки и цветови за да се совлада множењето и ...
Област: Природни науки
Pet Buster - Unit 8 (Peaceful People)
Прикачен од: Ивана Банчоковска
Опис: Презентацијата е во вид на предавање. Поттикнува дискусија и се обработува обилен вокабулар на оваа тема ...
Област: Друга
Задачи за вежбање
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Избрани задачи за вежбање со решение.
Област: Природни науки
Низа на Фибоначи
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Видео направено од ученикот Коста Апостолов, ученик од седмо одделение во ООУ„Петар Мусев“Богданци
Област: Природни науки
Квиз за деветто одделение-финале
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Квиз по повод патронат
Област: Природни науки
Квиз за деветто одделение-полуфинале
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Квиз по повод патронатот
Област: Природни науки
Квиз за осмо одделение-финале
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Квиз по повод патронат
Област: Природни науки
Квиз за осмо одделение-полуфинале
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Квиз по повод патронат
Област: Природни науки
Квиз за седмо одделение-финале
Прикачен од: Адријана Тодорова
Опис: Квиз по повод патронат
Област: Природни науки
<Претходна 2 Следна> . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Последна>>