Кодирање без компјутер – Coding without a Computer
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Во последните години често ги одбележуваме седмиците на кодирање со многу пријатели од целиот свет. Не ...
Област: Природни науки
Padlet - бесплатна веб алатка - празна хартија, табла,...
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Padlet Падлет се користи како празна хартија, табла, односно онлајн ѕид на кој можете да бележите идеи, ...
Област: Природни науки
Wakelet - бесплатна алатка за уредување на содржини
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: 1. Wakelet Wakelet е алатка за уредување на содржини. Ви овозможува да имате побрз пристап до блоговите, видеата и ...
Област: Природни науки
ETWINNING проекти во наставата и воннаставните активности во основните училишта
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: (еTwinning проекти се единствените активности кои заслужуваат законски да бидат воведени во едукативните ...
Област: Природни науки
Како се прави блог?
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Следете ги упатствата и направете сопствен блог
Област: Природни науки
КАКО СЕ ПРАВИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦА
Прикачен од: Аида Петровска
Опис: Следи ги упатствата и направи своја интернет - страница (веб-сајт).
Област: Природни науки