Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra

Регистрација за гласање на нај ООР наставник

Со цел да овозможиме транспарентно и регуларно гласање Ве молиме пополнете го формуларот подолу за да се регистрирате. По Вашата регистрација ќе добиете имејл за потврда со линк да пристапите до гласањето. Секој регистриран корисник може да гласа само еднаш.

*Вашите податоци кои ги внесувате при креирање на профилот за регистрација и пристапување кон гласањето се енкриптирани и заштитени и не се споделуваат со трети страни.

*Корисничкото име треба да биде составено од еден збор напишано латинично.

Доколку сте се регистрирале и гласале минатата година одете на страницата за логирање тука каде може да се логирате со вашето корисничко име и лозинка.

Гласањето трае до 10.02.2017 година.

Формулар за регистрација

  • Изберетe корисничко име на латиница, без празно место(пр. moekorisnickoime)

  • Изберетe лозинка од минимум 8 букви

  • Безбедност на лозинката