Carryhealthy.com
Pharmshop.biz
Pharmausabuyonline.com
Ivantagehealth.net
ushealthworks.net
orderpharmaonline.com
implantologiadentalepisa.com
Pharmapillsdiscount.com
Lifestore24x7.com
Pharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra

Извештај за отворени образовни ресурси во Македонија (2010)

Извештајот за отворени образовни ресурси во Македонија се фокусира на прашањето на „Отворените образовни ресурси“ (понатаму ООР) и концептот на примена на образовни материјали кои се достапни за слободна употреба, умножување и дистрибуција. 

Анализата врши локализација на прашањата за отворените образовни ресурси и ја испитува состојбата со ООР во рамки на македонскиот образовен и општествен систем. Се дефинираат клучните чинители во воспоставување на функционални и полезни ООР. Оваа анализа  покрај испитувањето на развиеноста и достапноста на ООР во рамките на образовниот систем, го анализира развојот на информатичкиот систем и образовните информатички средства во земјата.

Анализата е спроведена во период од 6 (шест) недели во месеците октомври и ноември 2010 година, а целосниот документ е достапен за преземање (.pdf).

Кажи што мислиш на темава

*