Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
buy real viagra levitra cialis online edrugstore md
how to buy viagra online in usa
prednisone prescription online
buy cheap cialis online australia
acquistare levitra online italia
viagra legal to buy online
prednisone buy online uk
where to buy generic cialis online in australiaacquistare levitra online italiaviagra legal to buy onlineprednisone buy online ukwhere to buy generic cialis online in australia

Бабини игри

Веб-сајтот „Бабини игри“ (на англиски јазик, заб.) е развиен од страна на „Факултетот за компјутерски науки и инженерство“, Универзитетот Св. Кирил и Методиј, Македонија, во соработка со NI TEKNA – Неготино. Комплетната листа на сите креатори и соработници може да ја најдете на веб страницата на овој многу интересен образовен ресурс со големо етно-културолошко значење. Проектот претставува многу интересен и иновативен начин на пренесување на знаење и културошки пракси, како и извонредна реализација на методологијата на учење низ игра.

„Бабини игри“ е проект кој има за цел да се надминат негативните аспекти на пасивните кибер-игри со креативна употреба на технологијата, како и развивање на дигитален прирачник за „Бабини игри“  кој ќе помогне во оживувањето на игрите на редица претходни генерации.

На Светскиот форум на иновативни наставници во Вашингтон, проектот „Бабини игри – подзаборавено богатство од македонските улици“ освои втора награда!

Кажи што мислиш на темава

*